Αγαπητοί γονείς, φοιτητές
Τα τελευταία χρόνια η Βουλγαρία έχει εξελιχθεί σε ελκυστικό τόπο σπουδών για φοιτητές από όλο τον κόσμο.

Ειδικότερα στον τομέα των  ιατρικών σπουδών, νομικής, οικονομικών, τεχνικών επιστημών κ.α τα βουλγαρόφωνα και αγγλόφωνα τμήματα των πανεπιστημίων προσελκύουν πολλούς φοιτητές από χώρες της ΕΕ  και ειδικότερα της Μ. Βρετανίας, Ελλάδας, Κύπρου και γειτονικών χωρών, καθώς το επίπεδο σπουδών είναι πολύ υψηλό και αναγνωρισμένο διεθνώς.

Το κόστος  διαβίωσης είναι  χαμηλό και οι συνθήκες εξαιρετικές σε μια χώρα με υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης για πολλά  χρόνια, με  ασφάλεια και εξωστρέφεια  που προσελκύει επενδύσεις  και φοιτητές από όλο τον κόσμο.

Είναι πολύ σημαντικό όμως η επιλογή σπουδών να γίνει με βάση τα ενδιαφέροντα, την κλίση, την ικανότητα και κυρίως τη θέληση για την επίτευξη του στόχου.

Εάν συντρέχουν οι παραπάνω προϋποθέσεις σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν θα συναντήσετε κανένα πρόβλημα για την ομαλή αποπεράτωση των σπουδών σας και δεν θα χρειασθείτε κανενός είδους «διαμεσολαβητή» ή γνωριμίες που μόνο σε οικονομικό αδιέξοδο θα σας οδηγήσουν.

Κατανοούμε  ότι η απόφαση για σπουδές σε μια ξένη χώρα δεν παύει  να είναι  η απαρχή μιας νέας ζωής και είναι φυσικό να δημιουργεί άγχος, ανασφάλειες και ερωτηματικά.

Η αρχή όμως είναι το ήμισυ του παντός  και εάν μας εμπιστευθείτε για την εγγραφή σας σε κάποιο πανεπιστήμιο εκτός  από τα διαδικαστικά σας εγγυόμαστε την ομαλή ένταξη  στην καινούρια ζωή.

Σύντομα θα γίνετε ένα κομμάτι μιας ζωντανής, υγιούς πολυμορφικής  και πολυπολιτισμικής κοινότητας  με έντονο το πολυπληθές  ελληνικό στοιχείο.
Θα χαρούμε να σας παρέχουμε οποιαδήποτε πληροφορία.